Home
Een gezellig familieuitje nabij Gemert bij Pluk
Voor een familieuitje in de omgeving van Gemert vindt u bij Pannenkoekenhuis Pluk de leukste arrangementen. Leuke activiteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u een dag beleeft om nooit te vergeten.

Familieuitje door het landschap van omgeving Gemert

De fietstrein is het ideale familieuitje nabij Gemert als u met kinderen op pad gaat. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes voor 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen. Geniet van het uitzicht in de groene omgeving terwijl u fietst op de fietstrein. De aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. De fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen.

Gaat u liever een stukje wandelen tijdens uw familieuitje dan heeft Pluk 2 leuke wandelroutes uitgezet. De routekaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant

Zoekt u een familieuitje nabij Gemert en bent u met een groep volwassenen? Stap dan met zijn allen op een solex en maak een mooie rondrit! Gedurende de prachtige rit van +/- 25 km maakt u kennis met het schitterende landschap in de omgeving van Gemert.

Het familieuitje kunt u indien gewenst afsluiten in ons pannenkoekenhuis met een overheerlijke pannenkoek of Pluks proeverij. U kunt alle mogelijkheden voor het gezelligste familieuitje in de omgeving van Gemert bekijken op onze arrangementenpagina bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel dan 0492 - 46 11 81.


Familieuitje in Gemert impressie