Home
Een gezellig familieuitje nabij Helmond bij Pluk
De leukste arrangementen voor een familieuitje in de omgeving van Helmond vindt u bij Pannenkoekenhuis Pluk. Leuke activiteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u een dag beleeft om nooit te vergeten.

Familieuitje door het landschap van omgeving Helmond

De fietstrein is het ideale familieuitje nabij Helmond als u met kinderen op pad gaat. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kunt. U kunt genieten van het uitzicht van de groene omgeving terwijl u fietst op de fietstrein. De aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen.

Gaat u liever een stukje wandelen dan heeft Pluk 2 leuke wandelroutes uitgezet. De routekaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant

Zoekt u een familieuitje nabij Helmond en bent u met een groep volwassenen? Dan kunt u op avontuur gaan met een solex. Stap met zijn allen op een solex en maak een mooie tocht! Gedurende de prachtige rit van +/- 25 km maakt u kennis met het schitterende landschap in de omgeving van Helmond.

Het familieuitje kunt u indien gewenst afsluiten in ons pannenkoekenhuis met een overheerlijke pannenkoek of Pluks proeverij. U kunt alle mogelijkheden voor het gezelligste familieuitje van Helmond en omgeving op de arrangementenpagina bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel dan 0492 - 46 11 81.


Familieuitje in Helmond impressie