Home
Een gezellig familieuitje in Laarbeek
De leukste arrangementen voor een familieuitje in Laarbeek vindt u bij Pannenkoekenhuis Pluk. Leuke activiteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u een dag beleeft om nooit te vergeten.

Familieuitje door het landschap van Laarbeek

De fietstrein is het ideale familieuitje als u met kinderen op pad gaat. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van het uitzicht van de groene omgeving in Laarbeek terwijl u fietst op de fietstrein, want de aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen.

Gaat u liever een stukje wandelen dan heeft Pluk 2 leuke wandelroutes uitgezet. De routekaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant

Heeft u een familieuitje en bent u met een groep volwassenen dan kunt u op avontuur gaan met een solex. Stap met zijn alle op de solex en maak een mooie tocht! Gedurende de prachtige rit van +/- 25 km maakt u kennis met het schitterende Laarbeekse landschap.

Het familieuitje kunt u indien gewenst afsluiten in ons pannenkoekenhuis met een overheerlijke pannenkoek of Pluks proeverij. U kunt alle mogelijkheden voor het gezelligste familiesuitje in Laarbeek op de arrangementenpagina bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel dan 0492 - 46 11 81.


Familieuitje in laarbeek impressie