Home
Het leukste groepsuitje van omgeving Helmond
Voor een groepsuitje in regio Helmond heeft Pannenkoekenhuis Pluk een aantal leuke en uitgebreide arrangementen. Uiteraard kunt u aansluitend een lekker hapje eten. Het recept voor een geslaagde dag voor jong en oud.

Groepsuitje door het landschap nabij Helmond

Stap met zijn allen op de solex en maak een mooie tocht! Gedurende de prachtige rit van +/- 25 km maakt u kennis met het schitterende Brabantse landschap in de omgeving van Helmond. Het solexarrangement is ideaal voor een groepsuitje met volwassenen.

Heeft u kinderen die meegaan met uw groepsuitje uit Helmond, dan is de fietstrein ideaal. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kunt. U kunt genieten van het uitzicht van de groene omgeving vlakbij Helmond terwijl u fietst op de fietstrein, want de aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen. Zeer geschikt voor familie-uitstapjes en personeelsfeestjes.

Gaat u liever een stukje wandelen dan heeft Pluk 2 leuke wandelroutes uitgezet. De routekaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant

Het groepsuitje kunt u indien gewenst afsluiten in ons pannenkoekenhuis met een overheerlijke pannenkoek of Pluks proeverij. U kunt alle mogelijkheden voor het ideale groepsuitje vanuit Helmond op de arrangementenpagina bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel dan 0492 - 46 11 81.


Groepsuitje Helmond impressie