Home
De leukste groepuitjes van Laarbeek
Voor een groepsuitje in Laarbeek heeft Pannenkoekenhuis Pluk een aantal leuke en uitgebreide arrangementen. Uiteraard kunt u aansluitend een lekker hapje eten. Het recept voor een geslaagde dag voor jong en oud.

Groepsuitje door het Laarbeekse landschap

Stap met zijn alle op de solex en maak een mooie tocht! Gedurende de prachtige rit van +/- 25 km maakt u kennis met het schitterende Laarbeekse landschap. Het solexarrangement is ideaal voor een groepsuitje met volwassenen.

Heeft u kinderen die meegaan met het groepsuitje in Laarbeek, dan is de fietstrein ideaal. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van het uitzicht van de groene omgeving in Laarbeek terwijl u fietst op de fietstrein, want de aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen. Zeer geschikt voor familie-uitstapjes en personeelsfeestjes.

Gaat u liever een stukje wandelen dan heeft Pluk 2 leuke wandelroutes uitgezet. De routekaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant

Het groepsuitje kunt u indien gewenst afsluiten in ons pannenkoekenhuis met een overheerlijke pannenkoek of Pluks proeverij. U kunt alle mogelijkheden voor het ideale groepsuitje in Laarbeek op de  arrangementenpagina bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bel dan 0492 - 46 11 81.


Groepsuitje in laarbeek impressie