Home
Kinderfeestje in de omgeving van Helmond vier je bij Pluk
Voor ouders is het ieder jaar weer een opgave een onvergetelijk kinderfeestje te geven waar nog tijden over nagepraat wordt op het speelplein. Bij Pannenkoekenhuis Pluk vlakbij Helmond hebben we goed nagedacht over hoe we het leukste kinderfeestje kunnen organiseren. Bij Pluk kunt u voor een kinderfeestje namelijk kiezen uit een aantal leuke kinderfeest arrangementen.

Voor elk kinderfeestje in omgeving Helmond een passend arrangement

We gaan zowieso genieten van overheerlijke pannenkoeken die de kinderen zelf kunnen versieren met allerlei lekkers en natuurlijk zetten we de jarige in het zonnetje. Bij onze andere arrangementen sluiten we af met dit kinderpannenkoekenpretfestijn maar hebben we voorafgaand een middagvullend programma in petto. Te beginnen met een speurtocht van 3 km met leuke opdrachten en rustpauze in de speeltuin midden in de mooie bosrijke omgeving rondom het pannenkoekenhuis. Of wat dacht u van spannende outdoor activiteiten zoals klimmen met een klimgordel en tokkelen van de kabelbaan. Voor de dansers onder ons hebben we een kinderfeest in de omgeving van Helmond dat bol staat van de vetste moves en dans gaan we naar Lifestyle Center Laarbeek. Hier kunnen de meiden zich bezig houden met Sh’bam en Zumba (dans). B-Kick en Move-it is meer voor de stoere mannen.

Hoe dan ook het wordt een onvergetelijk kinderfeestje voor ieder kind uit Helmond. Kijk voor meer inhoudelijke informatie over de arrangementen op  deze pagina of neem maandag t/m zondag contact met ons op via telefoonnummer 0492 - 46 11 81.


Kinderfeestje in Helmond impressie