Home

Welkom

Het leukste pannenkoekenhuis nabij Helmond

We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan het leukste pannenkoekenhuis in de regio Helmond. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor overheerlijke originele pannenkoeken. Bij goed weer is ons terras met uitzicht op het park de ideale plek voor een kop koffie met iets lekkers. We beschikken bovendien over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Pannenkoekenhuis bij Helmond met unieke pannenkoeken

Wij durven wel te stellen dat u bij ons de origineelste menukaart aantreft van alle pannenkoekenhuizen nabij Helmond. Met verrassende pannenkoeken zoals de Amerikaanse, Griekse of Franse pannenkoek. Bij Pluk kunt u voor iets kiezen wat u nog nooit geproefd heeft. Natuurlijk treft u ook alle klassiekers op onze uitgebreide menukaart.

Ook als u even geen pannenkoek wilt kunt u bij Pluk terecht. De dessert liefhebber kan zijn hart opluchten. Huisgemaakte chocolademouse, sorbets en niet te vergeten de Coupe Pluk! Kom dus langs want Pannenkoekenhuis pluk nabij Helmond heeft meer te bieden dan u denkt.

Pannenkoekenhuis Pluk. Gewoon het gezelligste familie restaurant. U vindt ons aan de Koppelstraat 35 te Beek en Donk. Op maar 10 autominuten van Helmond.