Home
Solex huren in regio Helmond
Wilt u een solex huren vlakbij Helmond en ermee het prachtige Brabantse land verkennen? Zoek niet verder, Pannenkoekenhuis Pluk heeft een 3 mooie solex arrangementen voor u samengesteld.

Alleen een solex huren? Dat kan maar Pluk biedt meer!

Enkel een solex huren in de omgeving Helmond kan met ons ‘Solex only’ arrangement. U wordt ontvangen met een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart. Vervolgens krijgt u een korte instructie en kunt u aan de solextour van ongeveer 25 km beginnen. U kunt er ook voor kiezen om niet alleen een solex te huren maar om het ‘Solex en Pannenkoek’ of het ‘Solex en Proeverij’ arrangement te nemen. Daarbij kunt u na terugkomst van uw solextocht, bij ons in het restaurant genieten van een kopje koffie met appelgebak. Of een overheerlijke ambachtelijke pannenkoek of een proeverij van voorafjes, pannenkoeken en een granddessert om vervolgens voldaan huiswaarts te te keren naar Helmond.

Kijkt u maar eens op onze menukaart wat er allemaal voor lekkers op u staat te wachten!

Een solex huren vlakbij Helmond, kom naar Pluk en u beleeft een dag die u lang bij zal blijven. Kijk voor meer inhoudelijke informatie over de arrangementen op deze pagina of neem maandag t/m zondag contact met ons op via telefoonnummer 0492 - 46 11 81.


Solex huren bij Helmond? Ze staan voor u klaar!