Home
Wandelroute in Laarbeek
De leukste wandelroutes van Laarbeek starten bij Pannenkoekenhuis Pluk. De wandelroutes nemen u mee door het mooie Laarbeekse landschap. Pannenkoekenhuis Pluk ligt middenin de groene long van Laarbeek. Tegenover ons restaurant vindt u de prachtige muziektuin en in directe omgeving zijn er nog andere parken en bezienswaardigheden. Pluk heeft twee leuke wandelroutes uitgezet vanuit het restaurant die goed te belopen zijn voor jong en oud.

Er is een wandelroute die u langs een prachtig kasteel brengt en bij de andere wandelroute komt u enkele avontuurlijke obstakels tegen! Tijdens de wandeling komt u langs een vijver met een palen parcour in het water (wie durft dit te doen?) Tegenover dit parcour kan je via een doolhof en andere opstakels doorlopen tot de speeltuin. Een mooie plek om even te pauzeren en te spelen.

Kom naar Pannenkoekenhuis Pluk en haal de route beschrijving op voor een wandelroute door Laarbeek. Bij terugkomst kunt u dan lekker genieten van een kopje koffie met appelgebak of een overheerlijke ambachtelijke pannenkoek. Kijkt u maar eens op onze menukaart wat er allemaal voor lekkers op u staat te wachten aan het einde van de mooie wandelroute!


Familieuitje in Gemert impressie